Welkom en wat leuk dat je mee leest op mijn zoektocht naar de mooiste pronkjewailtjes! (pronkjewail = gronings voor kroonjuweeltjes)  Als echte groningse, momboss, mom van Nora Dien , foodlover, ontwerpster (ben creatief maar taal is niet echt mijn ding 😉 dyslect!)  dol op ( tussen haakjes) ,  op zoek naar de dingen die het leven zo mooi maken! Op zoek dus naar de mooiste pronkjewailtjes! Samen met Tim (partner in crime en een echte heuse #dadboss ) hebben wij de mooiste wailtjes die ik graag hier deel.


Mini Pronkjewail

Yes, het mooiste wailtje dat hier rond dwaalt is Nora. Nora is onze dochter en gaat mee op onze avonturen. Want je kan niet vroeg genoeg beginnen met mooie dingen in het leven te bewonderen, proeven en te ervaren! (wij zijn ook maar ouders, die doen wat wij denken dat het beste is voor de mini. Wij doen net als andere ouders “ook maar wat” ieder zijn eigen ding!  Maar wat een geweldig avontuur (soms ook helemaal niet!!)) Onder mini pronkjewail kan je in ieder geval ons avontuur lezen!

Pronkjewailtjes

Daar is het allemaal mee begonnen. Al het moois, al de mooie pronkjewailtjes die we zagen op beurzen, winkels, koffiehoekjes, steden, sociaal media, buiten op de fiets, hotspots, roadtrips en zo kan ik nog wel even doorgaan want wat  worden er veel mooie dingen gemaakt, gecreëerd en georganiseerd.

 Mien pronkjewail

Als designer en maker, blijf je altijd creëren. Zo hebben Tim en ik allebei ons eigen bedrijf en samen FOLK conceptstore in Groningen. Hier presenteren wij onze eigen producten (Tim interior and product design / Words from the heart jewellery ) en ontwerpen van onze mede product designers! We zijn super trots op wat Nederland voor creatieve dappere ondernemers heeft en deze steunen wij graag door ze een plekje te geven in FOLK.

Naast FOLK zijn we altijd druk met verschillende projecten. Dat maakt ons werk (leven) ook zo leuk! Variatie! Onder Mien pronkjewail (mien = mijn 😉  lees je dus alles over onze creaties en creatieve avonturen!

Wil je niks missen van FOLK? Dan kan je ons ook volgen op :

www.folk-store.nl
#folkconceptstore
// instagram
#folkconceptstore // facebook

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save