PAVILJOEN POOL

Op 9 kilometer van de stad Groningen ligt paviljoen pool. Wij namen echt heus de fiets op een mooie dag en fietsen de iets langere route naar het paviljoen. Het is trouwens wel echt een aanrader om de langere route te nemen! Toerist in eigen provincie. Het is er zo mooi!

Je kan er heerlijk lunchen, loungen met  prachtig uitzicht! Paviljoen Pool is een geheel gerenoveerd pand aan het Leekstermeer, middenin de Groningse/Drentse natuur en dat merk je! Terwijl jij lekker aan je wijntje en borrelplankje zit spelen de kids in de speeltuin of in het water. Het is er heerlijk rustig en er komen zo af en toe wat bootjes voorbij varen. De kaart heeft een heerlijke lunch en borrel kaart dus je kan de hele dag blijven zitten ;-). Dat is wel zo ongeveer wat wij hebben gedaan, want de lounch banken zitten heerlijk en de smoothie is door de hele familie goed gekeurd!!

De smoothies zijn heerlijk! Nora heeft een hele beker op gedronken… Nieuwe bij bestellen dus..

Je kan er heerlijk pootje baden. Neem dus een handdoek mee!

Strand paviljoen is echt een aanrader!! Woon je in de stad Groningen (of er vlak om heen?) pak dan heerlijk de fiets en ga die kant op. Geniet van de natuur en neem wat lekker (je moet tenslotte ook weer terug fietsen ;-).

Kinder/ babyproof: ★★★★★
Locatie: ★★★★★
Eten/ Drinken : ★★★★★
Klantvriendelijk: ★★★★★

Voor meer informatie: paviljoenpool

p.s. Wij hebben er op een mooie zonnige dag gezeten. Hierdoor konden de kindjes heerlijk buiten spelen en rond rennen. Als het niet zo lekker weer is weet ik dus niet of het alsnog kind / baby proof is! 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenComments are closed.