STOET ENSCHEDE

Als je zoals ik in 1 x in Enschede beland is het een echt een aanrader om naar Stoet te gaan voor je kopje koffie of lunch! Wat een fijne plek. Het zit aan de bieb vast en is helemaal ingericht voor kinderen en gezelligheid. Laten we ook niet vergeten dat er allemaal huisgemaakte lekkers op de kaart staat. Ik hou er zo van dat je kan zien dat hier met liefde koffie word gezet en dat je er echt wat lekkers bij krijgt! Want zeg nou zelf, dat koekje dat vaak van de groothandel af komt laat je toch liggen..

De sfeer is echt geweldig. Het zit er vol met mama’s die gezellig met elkaar kletsen terwijl de kinderen rond rennen en lekker aan het spelen zijn. Ik had dit keer Nora niet mee (zo zonde! had ze enig gevonden!) maar ik zat heerlijk op een bankje te genieten van de omgeving. Ik bestelde een cappuccino en de scones! Feestje!

Ik hoef hier natuurlijk geen moeilijke uitleg te geven! Enschede is echt een leuke stad en Stoet is echt een hotspot! De plek voor iedereen om even lekker te zitten en heerlijk te genieten van een hapje eten en een goed kop koffie of thee. Ik zeg dikke 10!

Kinder/ babyproof:  ★★★★★
Locatie:
Eten/ Drinken :
Klantvriendelijk:

Voor meer informatie: stoet-enschede.nl 

 Comments are closed.