MINI PRONKJEWAIL MAAND 20

 

Zo.. dat was me een drukke maand! Druk met leuke dingen en nieuwe avonturen πŸ˜‰ voor Nora dan. Want de lente is begonnen! Dat betekent af en toe mooi weer en veel dieren pret. Want wat doe je op een zondag? Nou naar de kinderboerderij of lammetjes aaien. Want dat hoort bij het begin van de lent. Werd niet altijd even gewaardeerd, maar het teken van dieren is altijd goed… want de therapie, ik hou nog niet van dieren begint gewoon met boekjes en tekenen.. dan zijn ze allemaal wel oke.. groot en klein πŸ˜‰

Dist stadskind heeft het niet zo op het buitenleven. Je mooie rode laarsjes worden vies en er zijn allemaal dieren! Bah! Dus dan kan de stal nog leeg zijn (paarden staan allemaal op het land) Maar dan blijft het horror!

Niet grappig! Dus wanneer ik de stal doe (want ja die moet toch echt schoon elke dag) Zit Nora liever in de auto te knabbelen op rozijnen. Deze penny droom gaat aan mij voorbij. Samen naar de paardjes..

Ondertussen staat het bij FOLK niet stil. We zijn druk bezig om een kleine verbouwing toe te passen.. hoe en wat.. daar zijn we nog mee bezig. Maar FOLK go’s green!!

Wel krijgen we nog steeds prachtige producten binnen. Zoals de prints van Anja Mulder Β en de hang vaasjes van studio Haremen en Elke

Cookiedosis heeft ondertussen nieuwe smaken er bij. Dit is absoluut mijn favoriete smaak! Bokkenpootjes! Als ik in FOLK moet werken neem ik mij altijd voor dat ik geen hapje neem! Gewoon niet eens 1! (ik weet wat er in zit en dat is niet goed voor de goede voornemens πŸ˜‰ ) Maar het lijkt mij eigenlijk nooit! Te lekker

 

1 Van Nora haar favoriete bezigheden..

Boekjes lezen in een doos.. Maakt niet uit hoe groot. Ze gaat er gewoon in zitten!

Kijk de komkommer gaan! We zijn druk bezig met het zaaien van de eerste moestuin planten onder glas. Er is een heus plan gemaakt zodat ik straks niet met teveel planten zit en een te kleine tuin πŸ˜‰ Al helpen de Alberthijn moestuintjes daar niet helemaal aan mee!

Nora helpt een handje mee…

De komkommer moet dan ook na een tijdje in een groter potje! Ik hoop dat het straks allemaal nog past in huis!

Op naar de kinderboerderij! Niet om Nora te pesten πŸ˜‰ maar gewoon omdat het heel mooi weer was en naast de kinderboerderij zit de mooiste speeltuin! Dus een soort van win win situatie.. Van ver af zijn de dieren al een soort van prima. Als papa maar in de buurt blijft.

Saampjes kijken bij het varken (die ligt stil πŸ˜‰ Β dikke prima!) Maar in alle hokken hadden de dieren een bal liggen voor speel vermaakt dus er werd vooral heel hard naar de bal gewezen ipv de dieren “BAL BAL” ja ja.. prioriteiten in de kinderboerderij.

Gelukkig is er ook een ijskraam bij de kinderboerderij en speeltuin. Beetje koud πŸ˜‰

oooooh kijk nou wat een plaatje! Niet alleen dat.. maar ook nog eens heel lekker! mijn zus weet wat lekker is! Het is dus feest met pasen bij onze familie (begint wel een beetje op kerst te lijken! Wat een hoop eten)

De nichtjes zijn fan van elkaar! Twinning is winning πŸ˜‰

Ik hou er van om in de piep te werken. Even een andere omgeving en wat voor omgeving. Prachtig interieur, goede wiffi en stopcontacten all over the place! Wat heeft men nog meer nodig..

Goede koffie en af en toe een goed blad (of juist niet, een heerlijke glossie gaat er ook goed in) I LOVE MY JOB

Wie is de liefste! MOMO! hij mag overal mee naar toen en krijgt knuffels..

 

Daar hebben we de vrijdag middag.. dan heb ik altijd cursus. Ik moet erg bekennen dat het echt voor mij wennen is. Wat een geduld moet je hebben en wat een groot vakgebied is het! Edelsmeden leer je niet even in een half jaar.. ik denk dat je er wel jaren over doet! Echt een vakmanschap.

Maar goed, we komen er wel, we hebben geleerd strak te solderen (ben ik dan ook geen kei in.. πŸ˜‰ ) maar eigenlijk is zelf als het nog niet af is al een mooi plaatje. Dat is dan weer een voordeel!

Doordat het lente seizoen is geopend, geven de kinderboerderijen een feestje. Dus we gingen al weer naar de kinderboerderij! Alleen nu wel met Nora haar bff. Daar word het een stuk leuker van!

Gelukkig was er ook goed eten, dat helpt vaak ook.

En dan daarna.. een goed tukkie in de auto! Het was een goede dag πŸ˜‰

En dat is het ook nog lammetjes dag in Exloo. Daar gingen we natuurlijk een kijkje nemen. Het was heerlijk weer en de lammetjes mochten voor het eerst naar buiten. Dat vind iedereen leuk om te zien toch……

Nora word steeds meer een dametje, wel een rouwdouwer dametje maar toch een heus echt dametje. We genieten volop van haar. (soms ook volop niet! want wat kan ze dwars zijn. hoort er bij! #ietsmetkarakter #heeftzevandervader ) Ik ben dan ook heel benieuwd wat maand 21 gaat brengen! ik hoop in ieder geval wat lente warmte!Comments are closed.