MINI PRONKJEWAIL MAAND 19

Hallo maand 19. Deze stond in het teken van verandering! Want  na toch heel wat jaren kregen wij eindelijk een nieuw bed. We kozen voor een box spring van de Ikea. Nou ja kozen. We hebben in een soort van paniek (wel al gelukkig met wat voor uitzoekwerk en uitprobeer bedden lig poging ergens ver in het verleden) voor het hele setje boxspring gekozen. Want wij dachten als familie gezellig naar de Ikea te gaan en dan rustig een bed uit te zoeken en patatjes met balletjes te gaan eten. What were we thinking!!! De mini draak (ook wel Nora) was wat anders van plan. Want doordat ze zo vaak met haar nichtje vrijheid blijheid door de Ikea heeft rond gebanjerd, maar dat haar oudere nichtje haar enigszins onder controle had… was Nora nu niet van plan om netjes op 1 plek te blijven! Zelfs niet voor patatjes. say whuuuut. ja wij waren ook in shock! dus.. we hebben een soort van wissel van de wacht gedaan. Matras geprobeerd en een bordje patat naar binnen gewerkt in ons eentje terwijl de ander Nora achter aan liep (Want jongens, zeg nou zelf, als jij in de Ikea bent wil je toch niet dat er een dreumes alarm naast je af gaat die niet meer stopt! pick your battles zou ik zeggen 😉 )

Ikea daarentegen is een topper. Die kwam de volgende dag ons prachtige bed al brengen en matras ophalen. (kijk nora dan wel weer gelukkig zijn met een matras in de woonkamer! uren speelplezier!)  Waar wij in paniek ook niet zo heel slim over na hadden gedacht.. want we dachten nou.. mooi.. dan is het ook maar klaar. Maar dan ben je even vergeten dat je eigen bed uit elkaar moet.. matras mee naar bedenden. En wat dacht je er van dat het bed ook nog eens in elkaar moet!! dus als de Ikea op zaterdag avond (jawel jongens, Ikea zijn toppers ik herhaal 😉 ) tussen 6 en 10 s’avonds komen, en dat kwartje valt… raak je weer even in paniek ;-). Thank god kwamen ze al om 7 uur, dus het bed stond om 11 uur in elkaar! jheee voor Tim de timmerman!!

Goed.. bed stond dus laat in elkaar.. nu word het dus wennen. Want nadat je jaren in een kuil hebt geslapen is dit toch wel even andere koek! Heb je trouwens ook dat mooie wandje achter het bed gezien! Die heb ik diezelfde ochtend meteen maar even een kleurtje gegeven. Want tja… als het bed eenmaal staat… doe je dat natuurlijk niet meer zo snel! dus.. zoals je leest 2 dagen stress.. maaaaaaar je krijgt er heel wat voor terug! 

Hell yeh!! Het is weer zo ver! Het is weer moestuin tijd! we zitten er helemaal in! We hebbend eerste moestuinplantjes al onder het glas. Zodat we deze naar buiten kunnen wanneer het mooier weer is (ik schat eeeeh mei? duurt nog even)

Gelukkig is daar mijn kleine grote hulp! oke, Nora heeft vooral “bah” geroepen! maar toch een goede poging gedaan!

Daarna is ze er met mijn aarde teiltje vandoor gegaan en is er in gaan zitten.. ook leuk.. ken net 😉

Maar uiteindelijk staan de eerste!! Ik had vorig haar enorm veel komkommer en dat vond ik zo lekker! Dus naast de moestuintje van de app heb ik ook een aantal komkommers al gepland. Ik ben heel benieuwd of het mij dit haar weer gaat lukken!

Ondertussen maken we vordering in Het Kopland. Uiteindelijk best nog een complexe opdracht. Een inrichting is zo gedaan natuurlijk, maar als er zoveel mensen er gebruik van moeten maken en zoveel verschillende doeleinde moet krijgen moet je op een gegeven moment keuzes gaan maken. We komen er wel!

Ondertussen is er een heuse griep epidemie in Groningen. Wij kwamen er nog best goed van af, maar deze maand heeft het ook ons te pakken! Het is echt een fikse! Dikke week ziek. De hele familie ook tegelijk, wat een drama! Iedereen lamlendig!

Ook Nora is niet lekker. Arme dreumes. Ik denk dat het wel een dikke twee weken heeft geduurd voordat iedereen een beetje op de been was.. Mama’s zijn natuurlijk niet langs ziek! 😉

Gelukkig heb je dan je grote vriend om mee te knuffelen. Massimo krijgt van Nora kusjes en kopjes (jawel ze heeft Massimo kopjes net als MOMO bij Nora doet )

Ondertussen gaat het in FOLK gewoon door! De nieuwe collectie komt binnen en we zijn met nieuwe mini plannen bezig voor FOLK #houjeopdehoogte

Ik maakte tussen door deze bananen Nutella cupcakes! Te lekker! Maar ach.. alles met Nutella is een winnaar!

En daar zit ze dan weer, met haar kerstsokken aan.. in de big box! Super handig.. zo rollen de ballen ook niet weg..

Dag maand 19! Ik hoop dat maand 20 wat zon met zich mee neemt. Ik heb zin in de lente!! (ik denk bijna iedereen nu wel) voor Nora maakt het allemaal niet zoveel uit, als haar schoentjes maar niet nat worden! Dus.. ach.. op naar maand 20!!Comments are closed.