MINI PRONKJEWAIL MAAND 17

Zie hier de nieuwe liefde van Nora, genaamd MOMO! gevonden bij de Ikea! Dikke feest! Want hij heeft dezelfde kleur als Massimo en met een beetje fantasie is het ook heus familie van Massimo. Dus MOMO mag overal mee naar toe en er word boven op geslapen. Nou, gelukkig heeft Ikea er nog 20.000 op voorraad want je zo hem maar kwijt raken!

De show-up staat altijd op de planning. Deze keer was het niet echt nodig. We hebben voor Folk eigenlijk wel een mooi assortiment op het moment. Maar het is toch fijn om even rond te lopen en te kijken wat de nieuwe trends zijn (volgend de show up.) Zo stond ons oude klasgenootje Jenna ook op de show up! Zeker de moeite waard om even op haar site te gaan kijken.

Er staan een aantal meren elke keer weer groot met een nieuwe collectie. Zo ook house doctor. Zo kunnen we mooi alle nieuwe producten zien en dan weer bestellen 😉

Nora haar nieuwe passie om in dozen te klimmen gaat maar door! Ze stapt de doos en en gaat lekker boekje lezen…

Lachen man! Zo thuis spelen!

Mandje werkt ook goed.. daar klimmen we ook in

En wat dacht je van de duplo box leeghalen en dan er zelf in gaan zitten! #ikrekenhetgoed

Ondertussen groeien de avocado planten gestaagd door! De een is wat dapperder dan de ander. Maar kijk ze gaan!

Dit is dan weer een niet zo grote passie van Nora. ik kan je nog beter vertellen. Nora vind alle beesten, behalve Massimo de horror!!! ENG VIES EN HORROR! Dus mijn penny hart is gebroken. Nora vind het niks! oke, we snappen dat paarden groot zijn voor een mini zo als Nora, maar het zijn dus echt niet allen paarden! Maar honden, kippen, lammetjes, koetjes enz enz.. Geen dieren vriend hier.. #vanwiezouzedatnouhebben?

Wat ga je dan doen op een zondag? Nou naar de kinderboerderij!! Leuk man! Zie iedereen plezier hebben 😉

Ondertussen zijn we bij FOLK druk bezig met meet the maker. We gaan laten zien wie nou de maker is achter het product. Waarom een product dat handgemaakt is nou duurder is dan van een groot merk.

We zijn begonnen bij Carolijn slottje. FOLK verkoopt de airplants van Carolijn al een tijd. Dus een mooie vermelding onder Meet de maker kon natuurlijk niet missen .

Carolijn zit met haar werkplaats in HET WERK.  Eens in de zoveel tijd is er een opendag!! Zeker de moeite waard om dat te gaan kijken!

Kijk! Het is gelukt! Nora en de beer. Zoals je ziet geheel vrijwillig! Maar het word al een heuse dame. Kan niet wachten op de volgeden avonturen (en fases.. tis een fase tis een fasssssse!! )Comments are closed.