MINI PRONKJEWAIL MAAND 16

Hallo maand 16 al weer. Deze eigenwijze donder gaat als een malle. Zo kregen wij via een oproep van 2WMN waar we ons voor ons hadden opgegeven, een pak nieuwe Zwitsal luiers te testen. Dat doen we natuurlijk met liefde! We kregen een hele mooie doos binnen die ik even opzei had gezet en hopla, daar heb je de ik keek even niet! Alle luiers lagen door de kamer, maar het rook wel heerlijk! Ik hou zo van de geur van Zwitsal. Nu hebben we de luiers getest! Ik vond ze echt dikke prima! Maar ze zijn best prijzig en Nora heeft niet zo heel vaak een heftige ontploffing maar er waren veel mede test genoten die bijvoorbeeld in de nacht doorlekkingen hadden. Maar wij niet! Wij waren dik tevreden. Maar tja.. ook met woezel en pip luiers van de Etos.. dus.. iets goedkoper, geen geurtje maar dikke prima!

Bij Hartendief was het dus zo ver! De opening stond voor de deur! Helemaal goed gepland zo want niet alleen sinterklaas staat voor de deur maar ook de kerstman! Dus je kunt nu genieten van een goed bakje koffie met taart en daarna nog even shoppen bij hartendief!

Goede koffie met wat lekkers! Tjek Tjek en dat zonder suikers! van SUE rotterdam!

Bij december hoort natuurlijk sneeuw. Nou kan ik je melden dat onze drama queen niet zo van is! Bah! Dus al kan ze lopen als een malle, met sneeuw dus even niet. Snap ik ook wel. hartstikke koud en glad…

Hoe leuk is deze badjas van Nanami baby lifestyle! Perfect voor na het badderen! Ik ben zo fan van het merk. De hele collectie is dan ook te koop bij Wijsneus! Dus dit zal zeker niet het laatste product van Nanami baby zijn in ons huis 😉

Dit is Nora haar nieuwe passie! Ik had het al wel een paar keer voorbij zien komen bij de opvang (daar ging ze in rieten mandjes zitten) maar de passie is groots. Het zit namelijk zo. Zet een doos op de grond en Nora neemt haar speelgoed, boekjes of waar ze dan ook maar mee bezig is mee en gaat in de doos zitten. Net een kat! Al vind Massimo het weer niks! Kijk haar gelukkig zijn!

Maakt ook niet uit wat voor doos je op de grond zet, ze gaat er in! hopla. Dikke Pret.

Het weekend van sinterklaas (ja er zijn nu kinderen bij, dus sinterklaas weekend 😉 ) hadden we een huisje geboekt (sinterklaas was op de hoogte! heus!) Via via kregen we de tip om eens te kijken of er nog een huisje te huur was in het buitenland. Wat een toffe plek! Daar wilde we zeker wel heen! Ze waren alleen vergeten te melden dat er geen verwarming in de huisjes zaten! We hebben het dus heel gezellig gehad en genoten van al dat moois. Maar het was KOUD!!! Gelukkig deed de hout kachel zijn werk na ongeveer een dag. Maar snacht’s je bed uit om hout op de kachel te gooien was voor mij geen succes! (jongens! december! Wat had ik gedacht dan!!) Maar wat was het mooi en wat zal het er mooi zijn in de zomer!! Dus dikke tip van de dag, allemaal de site tjekken van : het buitenland

oh onze opvang! te lief dit toch? Nora als pietje.. Dat krijg je dan toegestuurd.

Oke, de feestdagen zijn dus enig! Maar super vermoeiend. Nora moest echt even bijkomen van alles. Hier viel ze zelfs in de tula in slaap! Dat is lang geleden!

Kijk ons gelukkig zijn dat het kerst is! Dat is toch een mooi familie foto shoot 😉

Al met al mooie maand gehad. We hebben echt even de tijd genomen om bij te komen van de drukke periode van heen en weer vliegen en om de feest dagen te vieren. Dus op naar maand 17! Waar we weer nieuwe avonturen mogen beleven! Iets minder koud hoop ik!Comments are closed.