HARTENDIEF

Daar is hij dan!! Hartendief is open! Wij zijn zo trots op ons team (team FOLK) en op Liesbeth dat ze zo mooie winkel neer heeft gezet en dat wij daar een handje bij mochten helpen.  Wij verzorgden het interieur, stukje huis style en klein stukje social media.

Voor meer informatie kan je terecht op: HARTENDIEF

Over hartendief:

Hoe maak je winkelen leuker en relaxter voor jonge gezinnen? Deze vraag is de basis van Hartendief. Hartendief is ervan overtuigd dat dit begint met een kindvriendelijke omgeving. Een winkel waar je zonder problemen met een kinderwagen of buggy kunt rondkijken. Met een speelplek, een verschoningsruimte, de mogelijkheid om een flesje op te warmen en kinderstoelen. Hartendief biedt een totaalbeleving op het gebied van fashion, food en fun: de kidsconceptstore waar je altijd slaagt.

Met een breed en verrassend assortiment kleding, accessoires en cadeaus. Bij een ontspannen middagje winkelen hoort bovendien een goede kop koffie en een lekkere lunch. Kom even tot rust in onze kindvriendelijke bistro. Tot slot is Hartendief een ontmoetingsplaats met diverse originele activiteiten en diensten voor kinderen en (aanstaande) ouders. Van modeshow tot kinderyoga of een fotoshoot. Er is altijd iets te doen!

Comments are closed.