MINI PRONKJEWAIL MAAND 15

Yes! Maand 15 alweer (laat ik het nog 1 keer zeggen! Poe poe wat vliegt de tijd!!!) Het is maar goed dat ik alles hier bij hou, want ik sta er zelf van te kijken wat een hoop er gebeurt in een korte periode. ( maar goed dat ik in ieder geval hier op mien pronkjewail kom om alles bij te lezen, anders is het ook zo zielig! Al denk ik wel dat Oma een trouwe lezer is! Dag mam!) In vedergeval. Hoe snel kan je er aan wennen dat je mini stappen kan maken! Nou heel snel dus!  Ik kan mij nu al niet meer voorstellen dat Nora alles kruipend deed. Gelukkig ben ik er 1 die overal foto van maakt, om mij er toch aan te herinneren dat het echt nog niet zo lang is. maar het is super leuk!

Ondertussen zijn we echt super druk aan het werk met Hartendief. We doen namelijk niet alleen de inrichting, maar ook een stukje huis style en social media. Super leuk allemaal maar omdat Hartendief natuurlijk in een korte periode open wil  ( hallo sinterklaas en kerst inkopen ) is het wel een klein beetje stress hier. het schema is super strak en eigenlijk niet eens haalbaar! Maar met de hulp van onze super stagiaires gaat het allemaal best goed! (helden zijn jullie Britt en Marleen!) Als het af is laten we natuurlijk het eind resultaat zien! We 

Ondertussen loopt de rest allemaal door! FOLK is nu extra open in verband met de feestdagen en dus ook op zondag! Er is veel nieuw binnen gekomen zoals deze leuke kaart van studio inktvis! Ik vind hem zo leuk! Natuurlijk ook helemaal waar 😉

Er worden tussen door mooie save the date kaartjes van hout gemaakt voor Ewout en Laurien. Super schattig zo met gipskruit.

Nora en haar nichtje staan nog net niet op de zwarte lijst bij Ikea. Ze halen altijd alles overhoop en rennen heel hard heen en weer (gewoon omdat dat nu kan! Als je dan toch kan lopen dan ga je!) Dus zie hier Nora in de varkens bak. Gewoon omdat het kan..

Ondertussen is Nora onze grootste hufter en kindsroof tester van Hartendief! Klimmen en klauteren doet ze als een malle!

Het blijven ook nare maanden voor alle kindjes. Ik hoor dat er veel ziek zijn en door de kou en de opvang (hallo bacillen broedplaats. Maar o zo gezellig). Ook Nora moest er aan geloven. Dan is er niks lekkerder dan bij mama of papa liggen

Veel slapen met je vrienden helpt ook..

Gelukkig knapt ze snel weer op! Kan ze weer stennis schoppen. Dus wakker worden en alle vrienden overboord!

Doe maar eens met een dreumes een poging op de foto zetten met een beer, nou dan krijg je dit dus! Maar he! zo zijn wij hahaha. Dit dus.. op naar maand 16Comments are closed.