MINI PRONKJEWAIL MAAND 14

Onze maand begon met een feestje. Niet zomaar een feestje, maar de verjaardag van mijn zus. Dan denk je prima, iedereen is wel eens jarig en gaat op visite. Maar mijn zus maakt voor haar feest een taart waar je u tegen zegt! Ik herhaal, met een hoofdletter U! Deze drie laagste truffeltaart (van Eddje natuurlijk) wat te lekker! Ik heb natuurlijk een extra stuk gevraag! Thank god dat de schoon familie voor de appeltaart ging. Meer voor mij!

gelukkig was er iemand net zo enthousiast als ik 😉 Dus samen met Nora de taart gedeeld!

oooh kijk deze twee nou! ik denk dat Nora de grootste fan is van mijn nichtje! ietsjes ouder en al een echte heuse rauwdouwer! Ik berg me nu al voor als Nora kan lopen. #teamterrornichtjes #comingsoon!

ondertussen is Tim begonnen aan een geweldig project. Hij zit in een team dat bezig is om circulair huizen te bouwen.  Circulair bouwen is in de basis het stapelen en/of aan elkaar schakelen van blokken, gemaakt van herbruikbare materialen zoals leem en vlaswol. Duurzaam huizen bouwen dus! Tim de Timmerman is nu dus ook bouwvakker! (Tim de man die alles kan 😉 ). Wat een gaaf project. Het team is nu een aantal huizen aan het bouwen in de molenstreek in Groningen. Tijdens een opendag mochten wij even op de bouw rond kijken. het is geweldig om te zien dat een klein team van 5 zzpers dit bouwt!

Natuurlijk kwam Nora ook mee! Even kijken wat papa nu voor zwaar werk doet! het project kan je trouwens live volgen! Via deze site kan je alles bij houden!

Ik ging ook voor het eerst een heel weekend met de dames weg! We zijn net allemaal verse moeders of hartstikke zwanger (ik ben het niet) maar daarom gingen we dit jaar niet ver uit de buurt van de mannen en mini’s. We hadden een Vila gehuurd in Dokkum met genoeg slaapkamers, bad, sauna en jacuzzi.

 De kamers waren super mooi en ruim! Dus we konden heerlijk overdwars liggen en lekker lang uitslapen.
Als je dan in een huis vol dames zit hoor je dan geregeld de mama’s bellen met de mini’s! Hoe leuk is dat! Face time zodat je toch nog een beetje kan zien hoe het thuis. is. Al had ik niet het idee dat Nora er nog veel van snapte. Maar het blijft schattig!


Ik heb volgens mij voornamelijk in bad gelegen. Je weet wel. Zon prachtig bad op pootjes en dan allemaal tijdschriften lezen. In stilte. Heerlijk!
   Daarna is het ook lekker om weer thuis te zijn. Lekker even samen dutten.

1 oktober was het dan zo ver! Er werd een lijntje gespannen in de winkel een een heus zeil opgehangen. Cookie dosis gaat namelijk vanaf 14 oktober open in FOLKconceptstore. Een heuse shop in shop!


Eerst de muur witten (wat wel drie keer moest) en daarna de cookie dosis geel eroverheen (ook drie x!) Maar wat een toffe kleur.

We hebben alles netjes bijgehouden op film en zullen snel onze eerste FOLK FLOG plaatsen! #wekomeneropterug!


Deze jongedame is met niks zo snel als haar tanden. Zo was het deze maand de maand van de kiezen. Ik maakte Nora aan het lachen in de auto (dan zit ze in zon auto zitje waar ze iets achterover zit) dus ik kon toen in 1 x wat wits ziet zitten! Ik riep nog “waar loop je nou weer op te kauwen!” maar het was een heuse kies! jawel! Niks gemerkt. Beetje kwijl, beetje jammeren af en toe. Maar wij dachten die is ook moe door de drukte. Nou, ik die kies trots aan oma laten zien en hopla!!!! nog een kies!!!! jawel. Maar daar kwamen ook nummer drie en vier. Ik herhaal, Nora het kleine dametje heeft vier kiezen! Dat betekend dus een beetje af en toe wat onrust in de tent (maar meer ook niet) zo als je hier boven ziet is er 1 dus soms heel vroeg wakker! Dat is natuurlijk een feestje, samen in het grote bed!

Alsof onze week nog niet vol genoeg zat hebben we er nog een geweldig project bij lopen. We hadden al een beetje door laten schemeren dat we met een tof interieur project bezig waren en dat is dus een kinderconceptstore Hartendief! Van opbouwmeubel tot keuken. Want ja, er gaat heerlijk gekookt worden. De winkel komt in de oosterstraat in Groningen en zal zo snel mogelijk open gaan (we doen ons best!)

Dat betekent dat we na sluiting en in de weekendenden vaak op atelier bezig zijn. Nou ja Tim dan en Nora en ik helpen! Zo zie je hierboven hoe de opbouwmeubels getest worden door Nora. Tjek, ze zijn baby dreumes proof!!

In het pand zelf moet nog heel veel gebeuren. Van het plaatsen van toiletten tot stopcontacten en lampen. Alles! Dat houden wij natuurlijk scherp in de gaten!

Toch vind ik die panden die dan gestript worden zo mooi! Kijk wat voor moois achter de muren vandaan komt!

Broodje brengen naar papa op atelier. Is altijd een goed plan. Helaas heeft Nora ook vaak honger 😉 dus of papa dan nog lunch heeft?

Het was een mega drukke maand, met veel nieuwe dingen en ervaringen. Doordat Tim aan zijn nieuwe project als bouwvakker is begonnen moeten we door de drukte alles wat anders indelen. Maar Nora vind alles prima! Die vind het helemaal niet erg om wat langer in FOLK te zijn (helemaal nu niet meer nou er cookiedough te eten is!) We gaan nog een paar drukke weken in en we hopen je mee te nemen. Misschien lukt het ook wel om wat projecten op film met zetten. Ik kan je wel vertellen dat ik Nora niet meer met het beren project op de foto kan zetten! Te veel energie.. maar ik dacht.. genoeg Nora in deze 14 maand mini pronkjewail toch? Tot volgende x!Comments are closed.