MINI PRONKJEWAIL MAAND 13

Hallo maand 13. Jep dat gaat snel! Nora is al weer 1 jaar en 1 maand. Poef, nou ik kan bijna niet meer zeggen wat vliegt de tijd. Maar men, wat vliegt de tijd! Na Nora haar verjaardag is het dan ook weer Noorderzon pret! Wij Groningers gaan helemaal los op dit evenement dat wel 10 dagen duurt! Het staat vol in het teken van muziek, lekker eten en gezelligheid. Vorige jaar moest en zou ik er heen (Want je zou maar eens een noorderzon missen!) Maar dit jaar kon Nora heerlijk mee en hebben we heerlijk genoten!  Hieronder Vorig jaar! Nora nog zo mini!!

Zo ook onze traditie foto met de harten wafel. Dit jaar weer met zn drieën er op en ik moet eerlijk bekennen dat de wafel dit jaar het snelste ooit op was! Nora had honger… (geen tijd voor foto! Er staat een wafel voor mijn neus!)

Altijd een must ophaal momentje. Koffie en lekkers van het koffie station! Zo heerlijk! kom je ze een keer tegen op een festival. Maar heb je toch nog niet zo zin in koffie (kan ik mij niet voorstellen, maar het gebeurt) neem dan als nog een kopje. Jun!!!! Deze karamel noten taart was trouwens ook te heerlijk!

Toen was het toch echt tijd om de slingers weg te halen.. Nora is nu echt een week jarig geweest. Maar ik vind het altijd zo gezellig! Dus gelukkig hebben ze twee weken gehangen. De ballon met helium hang nog steeds (ik denk dat Nora dat 1 van de mooiste cadeaus vind die ze gekregen heeft. Zal je altijd zien. Komt iedereen met prachtige speelgoed dingen aan, is de ballon het mooiste 😉 )

Hallo Ikea, onze favoriete maandag bezigheid. Maar nu moesten we echt op onderzoek hoor! Heus! Want er komen twee stagiaires bij FOLK! Hoe leuk is dat! (dat hoop ik tenminste, vond ze op de koffie in ieder geval erg gezellig 😉 ) Dus er moeten zit plekken gemaakt worden in FOLK zodat er hard gewerkt kan worden. Er komen erg leuke opdrachten aan voor FOLK (drukke tijden) maar dat lijkt mij dan juist wel leuk om mee te maken als stagiair! Nora helpt hier natuurlijk met liefde aan mee. Het koortje om haar in het karretje te houden werkt niet echt (mevrouw klimt er zo uit) en ja de sok is vermist. Ergens bij gang pad 5 denk ik zo…. #sokkenzijnvoormietjes Maar he, tis hier wel gezellig!!

Dit is zo leuk van onze opvang. Wij krijgen elke dag wat foto’s toe gestuurd. Doordat we die foto’s van Nora krijgen kan ik altijd direct al zien wat voor dag ze heeft (een goede of wat mindere dag) Nou, als je dus zon foto krijgt weet je natuurlijk genoeg! Die vermaakt zicht prima!

Ondertussen word ik af en toe goed aan het werk gezet (vaak zo tussen alle werk bezigheden door) Zo werd ik gevraagd om een trouw boek te maken. Waar iedereen wat liefs in kon schrijven. Natuurlijk wil ik dat wel! En voilà. Dat is toch geweldig zon boek vol foto’s en geschreven berichten van de mooiste dag van je leven (dat zeggen ze toch? )

En ja hoor! Daar gingen we eindlijk. Helemaal aan het einde van het seizoen, reden wij richting Bretagne. 12 Uur rijden met de mini. Ging best aardig al heeft Tim ook wel veel achterom gezeten om gezellig te spelen. Maar wat een geweldig avontuur.

Dit was onze tent voor 10 dagen! Hoe leuk is dat. Ik kan het iedereen aanraden. Al zou ik dan niet in het na seizoen gaan zoals wij deden, want we hebben toch ook wel erg vies weer gehad en dan is het in een tent waar de wind door de vloer heen komt niet zo heel grappig. Maar wat een mooi concept. Je hoeft niet alles mee te sleuren en je bent toch aan het kamperen. Nora vond het heerlijk!

Als wij vertelden dat we gingen Glampingen in Frankrijk werd er al heel snel gezegd “zou je dat nou wel doen?” “het is een lange weg er naar toe, helemaal met een kleinte” “Dan slapen ze niet meer”. Maar ik kan je vertellen, dat was allemaal zo niet nodig! Ik herhaal, niet nodig! De reis verliep voorspoedig en het slapen ging nog beter dan thuis! Oké, het is geen vakantie die je hebt als je met z’n tweeën gaat (soms is het gewoon weg dood vermoeiend met een 1 jarige) maar wat was het gezellig!

We hadden een mini zwembadje mee, en dat was uren vermaak! Alles in het zwembadje, alles er weer uit.. Jep uren speel plezier

De camping had heerlijke broodjes smorgens en doordat het iets wat kouder was dan normaal hebben wij een nieuwe trend gestart! Heus, volgens jaar loopt iedereen met zijn wintersokken in zijn slippers 😉 goed te doen dat kampeer leven! (ik ga proberen er zo snel mogelijk nog een filmpje van de vakantie hier onder te zetten #comingsoon)

Daar is die dan! Camping Glamping pret.
Bij thuiskomst moeten we de verjaardag van mijn zus vieren. Hoe dit beter te doen met de boeken van onze grote vriend (want wij zijn fan… had ik dat al verteld, wij zijn fan 😉 ) Edd Kimber. Hij heeft verschillende boeken, maar deze is toch wel echt geweldig! Voor iedereen die van bakken houd, dit boek is een aanrader!!

Nou had Edd toevallig ook nog heerlijke blondies op zijn site! Deze hebben wij natuurlijk gemaakt en waren heerlijk.
Go Eddje go! ! Volgen jullie Edd the boy who bakes al??

We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen van een geweldig project. Het is een inrichting in Groningen maar veel meer kunnen wij er nog niet over vertellen. Maar potjandorie! Wat leuk!

Mijn werk is dan een beetje chaotisch door elkaar heen. Maar wel met allemaal leuke projecten waar we jullie gauw meer over gaan vertellen! Voor nu maar weer aan de slag! Want de tijd vliegt.

O ja, de mooie serie met Nora en de beer word denk ik niet meer! Nora gaat echt niet meer op 1 plek stil zitten. Laat staan liggen! Het is dus over met de beren pret. Al vinden we daar vast wel weer een andere optie op! Tot maand 14!!

BewarenComments are closed.