Nora Dien 1 jaar

Hiep hiep hoera! Nora is 1 jaar! Dat is toch wel even een dingetje. Niet voor Nora. Die gaat goed. Die vermaakt zich prima. Leert nieuwe dingen en gaat als een malle. Maar ik daarentegen, heb toch drie dagen lopen roepen van ” oe, vorig jaar gebeurde er dit… en dat”. Dus dat dingetje, is dus voor mij. Mijn baby word nu een dreumes. Geen baby meer. Ik kan niet meer zeggen ze is een aantal maanden, nee, ze is 1 jaar!

Goed. Hier bij hoort natuurlijk ook dat je terug gaat kijken naar allemaal video’s en fotos van toen ze nog o zo klein niet kon bewegen en zo schattig was! (nu is Nora ook heus wel schattig, maar soms neemt de draakdramaqueen in haar het gewoon weg even over 😉 ) Ik heb volgens mij wel uren aan film van Nora. Maar ja, toen ik dat achterelkaar plakte en dat aan mijn familie liet zien vielen ze bijna in slaap. (alleen ik vond het fantastisch! ) Dus ingekort maar. Flink. De lange versie bewaren we voor als Nora zelf wat groter is.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenOne response to “Nora Dien 1 jaar”

  1. Tante Roos says:

    Verdorie, zit ik met tranen in mijn ogen achter het bureau op mijn werk!!! Mien Nora Dien alweer 1 jaar…… prachtig filmpje!! Ik hou ervan!