COOKIE DOSIS + FOLK conceptstore

Yes! The word is out! Er komt dus een shop in shop in FOLK conceptstore en niet zo maar 1! Nee, we krijgen een heuse Cookie dough gedeelte! Namelijk Cookie dosis. Cookie dosis is een bedrijf van twee zussen die de lekkerste smaken cookie dough straks in FOLK conceptstore gaan verkopen. Dit gaan ze doen in losse bolletjes die je dan direct kan opeten of lekker mee naar huis kan nemen en ze af bakken!

Cookie dosis kiest bewust voor  eerlijke grondstoffen voor zijn producten.  Ze werken nauw samen met lokale molenaars en boeren.  De dames kunnen hun  klanten precies vertellen waar de (lokale)  grondstoffen vandaan komen. Dat vind je straks ook terug in de toppings. Zo komt het pepertje van de “White chocolate cranberry spice” bij de buren ” le souk” vandaan !

Wij hebben een heuse proef sessie gehad met verschillende zoetekauw experts om zo te kijken hoe de smaken waren en welke smaken er nog bij gevoegd kunnen worden! Wij hebben heerlijke nieuwe smaken voorbij horen komen (wortel taart, peer explosie, appeltaart, citroen meringue en aardbei framboos witte chocolade explosie!) en hopen straks dat er een mooie keuze is in de winkel! Zodat je meerdere smaken kan komen proeven.

Voor nu kan je een bakje kopen bij BAQ (onze buren) in de smaken:

Salted caramel, hij is echt hemels… Met grote stukken homemade caramel.
White chocolate cranberry spice (onze favoriet!)
Cookie Dough triple chocolate (nooit teveel chocolade!)

Wij hopen dat 1 oktober Cookie dosis bij ons in de winkel te verkrijgen is! Maar we houden je op de hoogte natuurlijk!

Voor nu kan je het avontuur volgen via de Cookie dosis instagram! Neem gerust een kijkje!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenComments are closed.