CAFE UURWERKER

     Iedereen die mij volgt op instagram, weet dat dit toch echt een favoriete plek van mij is in Groningen. Cafe de Uurwerker. Voordat Nora geboren was, zaten wij hier vaak op de vrijdag avond, of zaterdag of eeeh een andere dag! Je leest het al. Wij zijn fan. (hierboven de asian sandwich, maar de club sandwich is ook heeeeeerlijk!)
“De Uurwerker’ is de ontmoetingsplek in Groningen voor studenten, zzp-ers, creatieven etc. Van een kop koffie in de ochtend tot een biertje aan het eind van de werkdag. 7 dagen in de week geopend en genoeg plek om te kunnen werken, overleggen, chillen etc. Met mooi weer is ons prachtig groot terras geopend. “

Nu Nora deel is van onze familie zijn we er iets minder te vinden en vooral dan voor de koffie en de lunch. Zoals de Uurwerker zelf al meld, het maakt niet uit wanneer je er binnen stapt het is er altijd feest. Het eten is er altijd lekker en de koffie is goed! Het is (voor Groningen heel hip) een zelf bediening cafe. Dus je moet even naar de bar lopen om je bestelling door te geven maar het personeel weet precies waar je zit, wat je gehad hebt en is super vriendelijk. (Zelfs als het terras open is, weten ze je tafel te vinden. Ik zou de weg kwijt raken. ) Het is officieel niet echt een plek waar je snel je mini mee naar toe mee nemen (geen kinderstoel, verschoontafel of kindermenu) . Maar doordat er zon relaxte sfeer hangt is het ook geen probleem als je dit wel doet. Nora heeft de kaart dus al vaak van dichtbij bekeken en geproefd 😉

Gelukkig is de menu kaart geplastificeerd 😉 Kwijl en bijtproof. Is ook wat voor te zeggen!

Genoeg plek om lekker met zn allen te zitten! Reserveren kan volgens mij alleen vanaf 8 personen.


Als je gaat borrelen hebben wij hier een van onze favorieten liggen namelijk de tortilla chips en neem dan ook meteen de los pollos. Je zult er geen spijt van krijgen.

Al met al is Cafe Uurwerker voor ons echt een fijne plek. Oke, niet helemaal baby proof. Maar als Nora wat groter is dan kan ze zeker vaker mee! Voor nu plannen wij ook vooral onze avontjes samen uit bij de uurwerker! (en lunch dates, en koffie dates of avondje met vriendinnen)

Kinder/ babyproof:  ☆ ☆☆
Locatie:
Eten/ Drinken :
Klantvriendelijk:

Voor meer informatie : Cafe Uurwerker

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenComments are closed.