MINI PRONKJEWAIL MAAND 10

 

Hallo maand tien. Onze kleine draak heeft deze maand veel geleerd en moeten verwerken (anders wij wel). Nora is aan het tijgeren geslagen, maar dat duurde even voordat ze door had hoe ze naar voren moest komen (rondjes en achteruit waren onder controle, maar dat vooruit is me toch even wat!) Ook viel het kwartje dat wanneer we ons slaapzakje aan doen, dat er dan geslapen moet worden en dat papa en mama gewoon weg gaan! Komen die ooit wel weer terug!! Whaaaaaaar ga je heeeeen! Oftewel, het slapen was een drama. Maar zoals men dat zegt, het zijn fases!

Nora wil het liefste niet alleen slapen. Dus egeltje aan, vriendinnetje in bed en met haar hoofd tegen de slang. Gelukkig Gaat het slapen al weer een stuk beter, al is het nog steeds niet haar favoriete gebeuren van de dag! (lees: de buren mogen het ook weten dat Nora naar bed gaat 😉 tegen haar wil! want we zijn nog laaaanger niet moe!)

Dan komt het er dus op neer dat wij er heeeeeel vroeg in gaan! Vroeger (voor de baby VDB ;-)) keken we altijd RTL late night en gingen we daarna samen naar bed. Nu kan ik mij niet meer herinneren wanneer ik Humerto voor het laatst gezien heb. Thank god voor Netflix. Die altijd trouw voor je klaar staat.

Nora kan dus dingen. Wat ze vooral erg goed kan is zitten. Ze zwaait nog net niet zoals prinses Amalia die voorbij komt lopen. Dus op de fiets is het helemaal feest. Lekker sjansen met mede fietsgenoten en lekker samen met papa herrie maken. Geen schaamte! Hoe heerlijk is dat!

Op vrijdag is het papa dag! Dan krijg ik altijd de liefste foto’s doorgestuurd! Maar hoe grappig is deze! Tim had Nora net in badje gedaan en schoongepoetst en daar ging ze! Poepen in het badje.. Ik heb hier natuurlijk heel hard om gelachen. Maar je weet maar nooit… het zou maar zo nog een keer kunnen gebeuren en dan op mama dag…..

Kijk eens even wat hier gebeurde! Met Folk zitten wij in de winkelvereniging. Hier vergaderen we over het reillen en wijlen van de Folkingestraat.  Want hoe meer liefde je in de straat steekt, hoe leuker de straat word! Dus op een vergadering over; om mee te denken over het reclame beleid  (ik heb daar natuurlijk altijd een mening over 😉 ) moest dit natuurlijk afgesloten worden met een netwerk borrel. Op dit soort momenten worden er goede nieuwe deals en ideeen de wereld in geholpen. Zo ook deze avond! Wij hebben plannen! Evelien is eigenaar van Baq (onze buren) en heeft een mega goed idee. Wij kunnen daar gelukkig een handje in helpen! We mogen nog niet teveel verklappen maar het word super tof!

Dus er komt weer een verbouwing aan! Yes! Ik hou van een goede verbouwing! Dit keer geen rustige grijs en groen tinten. Maar we gaan voor heuse kleuren! BAQ kleuren.. Wij kunnen je dan ook niet meer vertellen dan dat het erg mooi en lekker word! #keepyouposted!

Ondertussen is dit mijn plekje bij FOLK. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden! Dus met een hoop koffie kwamen wij er deze maand wel doorheen!

Het mooie weer is hier! Het is steeds dik boven de 20 graden. Dus voor een mini Nora ook erg warm. Wij hebben hier dan ook de perfecte oplossing gevonden. De HEMA plastic bak. Hier vliegt het speelgoed niet uit, dempt de herrie en is water (kwijl en snot) dicht!!

Dus heerlijk vullen met water en genieten maar! Ik moet wel vertellen dat Nora niet van koel water houd. Dat was even een deceptie toen we  Nora lekker in een verkoelend badje wilde laten zakken. Huilen deed Nora (want die wil gewoon warm! Ook met warm weer!!) maar wij ook. Want dan heb je dat badje gevuld, op zijn plek in de schaduw gezet, speelgoed verzameld, droogdoeken en luiers klaar gelegd en dan wil mevrouw niet in het badje!! Dat is een hoop werk voor niets! Goed, warm water dus staat gelijk aan speelplezier.

Hier is dan een mini deel van onze heuse PIMP MY OLD HOUSE woonkamer project. We moeten nog even wachten op meer hout dat binnen moet komen. Maar de test die gemaakt is (die je hier boven ziet)is  zeer geslaagd! We hebben de expedite kast van de IKEA in de kamer staan en daar hebben wij deze boeken vakken op gelegd. Zo krijg je met de mix van materialen een beetje van IKEA en een beetje van ons! Ik ben er blij mee en kan niet wachten tot de volgende “vakken” komen!

Onze missie om een wardrobe capsule te maken voor Nora gaat best goed! We vinden de mooiste kleertjes op MP en kunnen zo een klein beetje mee helpen aan een mooie betere wereld. Maar soms, als we dan zo samen aan het shoppen zijn gaat er heus nog wel eens wat mee naar huis. Nieuw. Kleine stapjes maken we.

Dus deze TRES COOL trui van Noppies komt van Marktplaats. Ik vind hem zo tof! Het mooie er van is, is dat die kleintjes het helemaal niet vaak aan hebben gehad en zo kan een kleding stuk nog langer mee!

Mijn moestuin project loopt uit de hand. Ik had een prachtig boek geraadpleegd over stadsmoestuinen en deze vertelde mij dat iedereen, overal een moestuin aan kan leggen. Maar wat mij nog niet meteen duidelijk werd (echt typisch ik) dat als je wat plant met zaadjes, dat je meerdere plantjes krijgt. En dat staat natuurlijk heel mooi in het begin van je moestuin. Maar als deze planten groter worden (zoals broccoli) dan hebben die ruimte nodig. Jep.. en dan is je moestuinbak toch echt te klein! De ellende is ook nog dat mijn moestuinbak het heeeeel goed doet! Dus dat we gewoon echt groente aan het kweken zijn! We moeten dus op zoek naar een oplossing voor mijn uit de hand gelopen hobby. (maar zo leuk!) Zou er al en programma zijn wat dat onderwerp aan spreekt? Help mijn vrouw heeft een hobby?? Nou je kan ergere hobby’s hebben….

Wat een feest! De aardbeien doen het ook erg goed! Nora houd maar dan ook houd heel veel van aardbeien. Nom nom nom
Toch nog een voordeel van die uit de hand gelopen hobby 😉 (fruit ijsjes!!!!!!)

Daar is die dan, de beer en Nora foto. Maand 10 was echt heftig (zijn het fases, sprongetjes of karakter trekjes??) maar hij was ook erg leuk! Nora heeft echt humor, is aan het dansen en zingen, houd van lekker eten en gewoon niet van slapen #slapenisvoormietjes. Ik ben heel benieuwd wat maand 11 met zich mee brengt. Poef, dan zitten we bijna op een jaar!!! Jeetje.. heftig. Nou zo ver is het nog niet! Jhee voor maand 10!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren2 responses to “MINI PRONKJEWAIL MAAND 10”

  1. Ine de Deugd says:

    Heb genoten van de foto’s vsn Nora en van je verhaal.
    Wat een prachtig grietje.
    😘❤