FOODBAR PICKNICKERS

Een vriendin van mij riep steeds, ” ga nou mee naar Picknickers!Β  Dat vind jij geweldig!” Maar ja, als je in Groningen woont en je moet helemaal naar het Sneekermeer moet je dat toch even inplannen! Maar potjandorie wat had ze gelijk. Speciaal voor mijn verjaardag werd ik getrakteerd op een heerlijke lunch bij Picknickers!. Ik kan je wel vertellen, het is de rit meer dan waard! Picknickers is namelijk eenΒ  restaurant in Terherne met een relaxte foodbar gelegen aan het Sneekermeer. Je kan er heerlijk buiten zitten met uitzicht op het Sneekermeer. Maar als het wat minder weer is kan je ook plaats nemen in de kas en het je het gevoel dat je buiten zit!

Picknickers! maakt alles “homemade”Β  en serveren de lekkerste koffies, ontbijtjes, diners, sandwiches, bites en to go producten. Wij hadden een heerlijke carbonara pasta en een club sandwich! Maar omdat het feest was (want he! het was tenslotte mijn verjaardagsfeestje!) deelden we een toetje samen. Mag ik even melden dat wanneer je naar Picknickers! gaat en je neemt een toetje, dat ik je dan niet aanraad om te delen, het is namelijk te lekker! πŸ˜‰ .

Β 

Uitzicht op het Snekermeer. Met mooi weer komen er allemaal boot(jes) voorbij en kunnen ze bij Picknickers aanleggen om ook een hapje te eten.

Binnen zit je ook heerlijk in een prachtig interieur. Het is er niet groot maar zo gezellig!

De zomerse cocktails zijn ook zeer aan te raden!

Goede met liefde gemaakte koffie en water met frisse kruiden en komkommer er in. Ik hou er van!

Ons magische toetje. Aardbeien meringue. Alleen al voor dit toetje zou ik zeggen, pak de auto en hop naar Picknickers.. (al durf ik niet te zeggen of hij nog op de kaart staat. Ik zag wel een hele hoop andere lekkers.. maar kon zo snel de aardbeien meringue niet vinden)

Picknickers is een heerlijke plek om te zitten en te genieten. Niet alleen met z’n tweeΓ«n, maar ook voor de hele familie. Want er is een speeltuintje, hangmat, kinderstoelen en een heuse hottube! (jep je leest het goed! Heerlijk toch!). Zeker een aanrader!

Kinder/ babyproof:Β  β˜…β˜…β˜…β˜†Β 
Locatie: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Eten/ Drinken : β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Klantvriendelijk: β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

 

Voor meer informatie kijk je op de website van Picknickers!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenComments are closed.