PROJECT PIMP MY OLD HOUSE!

Yes! Het is zo ver. Deel 1 van “pimp my old house”!  De keuken! Die stond op nr #1 van de PIMP lijst. Als er ergens geen liefde in het huis was (ondanks dat liefde voor eten in dit huis dan weer heeeeel hoog staat), dan was het de keuken. Onze mini keuken. (huurhuis zonder oven en geen plek voor iets wat er op lijkt #dehorror! Maar je word er super creatief van!)  Dat betekende wel dat we natuurlijk tussen alles door zorgvuldig een kleur moesten uitkiezen, want wanneer je van plan bent niet alleen de wanden te verven maar ook het plafon moet je natuurlijk even goed tjekken of dit wel echt de kleur is!

Uiteindelijk hebben we gekozen voor Flexa Authentic Grey. Dit omdat er in ons keukenblad verschillende grijs tinten zitten die ook wat bruinig zijn. De Authentic grey paste hier perfect bij!

Zoals je ziet is de keuken een warboel van grijzen (met bruin 😉 ) Maar doordat de wand en het plafon 1 donkere kleur hebben gekregen oogt het heel rustig! We hebben uiteindelijk alles mooi opgeruimd zodat ook al Nora haar bakjes en flesjes een vast plekje hebben gekregen (bij ons geen huilende baby meer omdat moeders een deel van de fles kwijt is en het duurt te lang!)

Onze mini keuken heeft dus met een beetje verf en opruimwoede een heel nieuwe aanblik gekregen! Het had even tijd nodig maar dan heb je ook wat. Waar ik eerst toch wel een klein beetje schaamte had bij onze keuken ziet hij er nu een stuk beter uit! Beetje van FLEXA en een beetje van ons 😉 Op naar het volgende PIMP project!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenComments are closed.