MINI PRONKJEWAIL MAAND 9

Hallo maand 9! Jeetje joh, wat gaat de tijd snel. Ongelooflijk, maar goed alle clichés zijn waar. Dus extra genieten van alle kleine momentjes! Helaas begon onze maand niet zo heel leuk. Niks te genieten aan! Nora was weer ziek. Long en oorontsteking. Arme mini! Nora kreeg dus na een bezoek aan de huisartenpost weer een antibiotica kuur mee. Ze heeft veel geslapen en geknuffeld. Gelukkig ging het met de kuur snel weer beter. Ik heb daardoor alle grey’s anatomys terug kunnen kijken en een nieuwe serie er door heen geknald!

13 reasons why. De netflix serie die ik op social media enorm veel voorbij zag komen (vaak heb ik op IG gereageerd met : kijk niet verder! het word steeds naarder! Maar je moet kijken en het einde weten ) heb ik dus in de tijd dat Nora alleen bij mij sliep gekeken. Wat een indrukwekkende serie. In deze serie wordt het verhaal van Hannah Baker, een meisje dat net zelfmoord heeft gepleegd, onder de loep genomen. De mensen die haar hebben gekwetst krijgen een doosje met dertien cassettebandjes toegestuurd. Op deze bandjes vertelt ze de redenen van haar zelfmoord. In de serie kan je dus  heel goed zien dat elk verhaal meerdere kanten heeft! Dat iedereen er anders tegen aan kijkt. Ondanks dat je denkt dat je weet wat ze denken….. huh? Say whattu? Nou dat dus. Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat nadat ik dit in rap tempo had bekeken dat ik er ook echt even niet van kon slapen. 😉 jep deze 33 jarige was er van onder de indruk. Het is dus zeker een aanrader. Behalve als je iets gezelligs wil zien. Want het is af en toe wel echt naar!!

Gelukkig voelde Nora zich na een week weer beter! Dus samen inkopen doen! Hier zijn we samen bij kado design. Onze favoriet voor verpakking voor de winkel. Nora zat thuis eigenlijk al erg goed. Maar hier kwam ik er achter dat ze eigenlijk heeeeel goed zit! Ze kan nu gewoon in winkel wagentjes zitten! Wat enig!

Yes! It’s my B-day!!! Weer een jaartje ouder en wijzer ;-). Onze verjaardagen worden vaak zodanig gevierd dat we met z’n tweetjes weg gaan. Dus Nora ging naar oma voor een nachtje en wij gingen voor het eerst na 9 maand eindelijk een weekendje samen weg! Hoe leuk!  We zijn samen eerst naar Haarlem gegaan. Ik vind Haarlem altijd zon heerlijk stad om heen te gaan. Oke, het is ver rijden, maar gelukkig pakken we in de polder altijd de Haje zodat we koffie kunnen drinken met een verse koek! (o ja de koffie is er niet te drinken! Maar goed je bent onderweg en je hebt je avontuur ik drink alles humeur bij je! )

Eerste stop in Haarlem was voor ons Meneer Paprika! Wat een geweldige zaak is dit. Natuurlijk bij alle moeders al zeer bekent. Want je kan hier je kinderen los laten, speelgoed kopen en nog een lekker zitten om wat te drinken en eten! (hier hebben ze wel erg goede koffie 😉 ) En he, die andere moeders doen ook maar wat!

Ohhhh wat heeft Haarlem toch prachtige straatjes! Ga jij ook snel naar Haarlem? Neem dan lekker de straatjes om het centrum heen. Die zijn zo mooi.

Over goede koffie gesproken! Hallo Native Haarlem (Yes wij nemen koffie zeer serieus, welke ouders van een mini niet! dus hallo bak koffie nr 5)  Dit is echt een hotspot! Een must see die zit in de Breestraat 23. Deze heerlijke plek, heeft niet alleen heerlijke koffie en wat lekkers. Maar is ook nog eens geweldig ingericht! Precies zoals het zou moeten.

Na Haarlem zijn we naar ons hotel gereden. We hadden een hotel kamer met scheuren, gaten en als je doucht dat alles nat was. Maar ik was zo gelukkig dat we samen even weg waren en dat we uitzicht hadden op de duinen dat ik het de perfecte plek vond! De zee was op 2 min loop afstand, wat wil een mens nog meer!! Nou, idd een glas wijn, borrelhapjes en goed gezelschap. Nog beter gezegd mijn favoriete persoon ever ! Hallo verjaardag! Wat een prachtige dag!  (dit boek werd gebruikt om plannen te maken! Maar daar kom ik zeker op terug! Wijn en plannen maken zijn een goede combie!)

Hallo strand! Hallo liefde van mijn leven. Wat gezellig dat jullie allemaal op dezelfde plek zijn 😉

En om het af te maken, nutella muffins. OMG!! Ik ga dit herhalen. NUTELLA MUFFINS!! ja mijn verjaardag was dus geslaagd.

De volgende dag zijn we in de auto gestapt want we gingen op inkoop en we hadden een afspraak staan. Dus dag verjaardag hallo werkdag!

Goed.. Ik ben dus een jaar ouder. Dat vind ik geen probleem. Maar op 1 of andere manier moest dat toch gevierd worden, dat jaartje ouder en wijzer zijn. Dus eindelijk ging ik! Hallo Frans van de Barbier trentkapper! Doe mij maar een bob.     En daar is die dan! Bob!

Nadat ik had geconstateerd dat Nora goed kon zitten was het natuurlijk tijd om een stuk te gaan fietsen! Het was prachtig weer en Tim was naar de FC (GO fc Groningen we willen europa in! en ja ik heb geen idee waar ik het over heb!)

Het was super! Echt lekker dat ze nu kan zitten. Helaas ging het toen ik nog drie kwartier naar huis moest fietsen wel een klein beetje mis. Want we gingen (volgens Nora de dramaqueen) over een te grote hobbel. Dat was natuurlijk brullen!!!! En dan moet je nog drie kwartier terug. Kreeg van mijn mede moeders die ik tegen kwam wel een begrijpend knikje ( ze voelden de pijn 😉 ) maar nadat ik voor de derde poging (en je mag niet lachen he! dan word ze nog bozer! je moet het serieus nemen) Nora had gekalmeerd en een baby chipje had gegeven konden we weer…. Dus.. niet meer over hobbels… weer wat geleerd.


We hebben de bordjes in Folk lekker aangevuld. Ze liepen storm. Helemaal met moederdag om de hoek! Ik lief jou het allermeest! Blijft mooi.

Ook de bandjes van WFTH gaan weer richting de eilanden. Met prachtige teksten. Zo heeft Oversea vlieland een eigen lijn met prachtige gedichten die perfect bij het eiland passen. Wat dacht je van deze: Volg nu voor heel even de woorden langs de waterlijn  Laat hier je grootste zorgen slechts natte voeten zijn Te mooi toch!

Onze Nora heeft nu al 1 grote passie! Dat is eten!! (ik hoop niet dat er straks een fase komt en dat dat dan verdwijnt!) Hoe fijn is het dan dat je werk naast de lekkerste en leukste bakker zit! Nora krijgt er altijd de lekkerste bolletjes en dingen te proeven. Wat ook niet heel onbelangrijk is, dat BAQ een geweldige plek is om je kinderen mee naar toe te nemen! Ik zal het snel even meer laten zien! Gelukkig was het lekker weer en konden Nora en ik langs FOLK om Tim op te halen om zo door te lopen naar de culinaire verleiding op het Damsterdiep!

Daar hebben we samen met vrienden van alles geproefd! (ja Nora ook ondanks dat die al los gegaan was bij BAQ en daarna de nacht fles nog wilde!) Ik vind dat zo gezellig! Wijntje er bij en om de beurt wat lekkers halen. Natuurlijk werd er einde van de avond afgesloten met Nutella. Het maakt niet uit hoe! Dus de crêpe met Nutella en banaan  word nooit, maar dan nooit overgeslagen en om het feest helemaal compleet te maken deze biologische poffertjes (met NUTELLA!!) Delen is fantastisch!!  Al ben ik wel bang dat Nora straks wel een groot deel gaat mee eten 😉 weet niet wat ik dan van de porties vind..

Jhaaa daar is die dan. Maand 9. Omdat Nora kan rollen, zitten, achteruit kruipen en gewoon weg veeeel beweegt is dit hem deze maan geworden 😉 Want stil zitten is helaas niet meer zo gebruikelijk (nou gelijk heeft ze! Want Nora kan dingen 😉 ) Op naar maand 10!

Save

Save

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenComments are closed.