MINI PRONKJEWAIL MAAND 8

Maand 8 alweer. Een drukke maand waar Nora grote sprongen maakt! Ze kan zelf zitten, rollen en rondjes tijgeren. Dat betekent dat je haar goed in de gaten moet houden ;-). Ze maakt ook eindelijk een kleine groei spurt waardoor ze nu eindelijk maat 68 aan kan! Hier (als je goed kijkt) zie je dat begin van de maand de eerste twee tandjes door kwamen. Daar word je natuurlijk een klein draakje van die overal op bijt! Maar eigenlijk heeft ze er niet zo heel veel last van. Ze is gewoon een lekkere klessebes!

Onze favo outfit word dan nu toch wel erg krap. Maar gelukkig hebben we de kattenromper van de hema dan ook meteen in alle, ik herhaal alle maten gekocht. Die kan ze nog aan tot ze een jaar of twee is. 😉

  Of het door de tandjes kwam, een spong of gewoon karakter. Ook wij hebben soms gebroken nachten. Het lijkt altijd bij een ander zo makkelijk te gaan, maar ook hier is er soms een momentje dat je denkt. Hellllll no!!! (lang leve bumba) maar goed. Dat betekent dat je soms moet kiezen. Gaan we kijken of we Nora weer aan het slapen krijgen in haar eigen kamertje (het is wel een doorzetter hoor! als ze het stom vind dat is het ook STOM!) of ga je voor je slaap en komt ze tussen je in te liggen.. Nou feest dus. dat snap je wel!

Dan is er vaak koffie nodig met wat lekkers! En Groningen is heerlijk baby proof. Dus neem je kids gerust mee! Of lekker niet 😉

Voor Nora maakte ik een houten bordje met zon lieve tekst van Ede Staal. Voor alle Grunningers onder ons, die snappen dit!


Ondertussen maakt de papaboss prachtige kasten op maat. Precies zoals iemand dat graag wil. Hierboven is een kast voor in de huiskamer gemaakt om de grote tv weg te werken.

FOLK concepstore is weer lekker groen! Zo zijn de airplants van Caolijn Slottje, pika plant en Ogreen weer aangevuld! Ik hou er zo van!

Ik denk dat Nora dit het leukste vind van de dag. In bad gaan!! (niet dat ze elke dag in bad gaat) want alles, maar dan ook alles word kleddernat!! We gingen altijd met Nora op vrijdag zwemmen, wat natuurlijk veel veiliger is qua water overlast in huis. Maar doordat mijn verlof er op zit ben ik gewoon aan het werk op de vrijdag. Dus dan moet ze het met een mini badje doen. Wat ook prima gaat! En dan ook hier het bewijs van de tanden pret! Jawel. En we kunnen ook melden dat nr 3 en 4 in aantocht is!

WFTH heeft ondertussen een kleine limited edition te koop bij FOLK. Zilveren kettinkjes van 42 cm lang. Ze zijn echt te schattig!

Ja hoor! Daar is hij dan! De foto die bij de 8 maanden hoort! Niet echt een mega groot verschil met vorige maand, maar mij hoor je niet klagen. Niet te hard groeien hoor mini! Ik vind 68 een mooie maat… Op naar maand 9!

 

 

BewarenComments are closed.