PAASTAK DIY DIAMANTEN

Na heel lang zoeken in allemaal verschillende winkels kwam ik tot de conclusie dat de paastak versieringen dit jaar niet naar mijn smaak waren ;-). Dus dan kan je maar 1 ding doen. Zelf maken! Hoe leuk is dat dan om samen met je mini te doen! Nora is eigenlijk nog een beetje te klein maar met een beetje hulp krijg je de mooiste creaties! Dus in plaats van versiering heb ik vingerverf bij de HEMA gehaald en dik papier om eigen diamanten te maken. Ik wilde de diamanten makkelijk kunnen maken en wilde ze ook niet te groot. Dus er moest een mal komen! Snel uitgerekend hoe groot ik de diamanten wilde hebben en daar was de mal. Super makkelijk van plexiglas zodat ik de lijntje mooi er doorheen kan zien! Dus op een vroege ochtend (het was vroeeeeeg dus genoeg tijd!) heb ik Nora haar plastic slab aangedaan en konden we los!

Dit heb je nodig voor de diamanten! De mal kan je hier bij FOLK conceptstore online vinden. Het papier waar ik de mal al heb uitgeknipt komt bij de Flokstra vandaan. Maar je kan verschillende papiersoorten gebruiken. Het is wel handig als het wat dikker papier is!

Wij hebben geel en blauw gebruikt! Let er wel op dat alllleees vies word. Dus toetenvegers bij de hand 😉

Laten drogen! En dan de stippellijnen voor rillen. Dit is een precies werkje. Als je namelijk naast je lijn zit is je diamant scheef…    

Dan plak je ze voorzichtig met veel geduld in elkaar. Maar kijk dan hoe leuk die handjes er op!

Je kan met een naald en draad door de punt van de diamant gaan en zo er een lus op maken. Zo kan je ze in de paastakken hangen.

De diamanten zijn mooi licht en kan je op elk punt van de tak hangen! Wij zijn er super blij mee! De handjes van Nora zien er zo schattig uit op de hangers.
Wil jij deze ook maken? Wij zetten de mal van de diamant in de webshop! Die kan je dus hier vinden!

Veel maak plezier!
(en daarna alles boenen. Baby vies, ik vies, stoeltje vies en laten we niet over de vloer beginnen 😉 )

Save

Save

Save

Save

SaveComments are closed.