MINI PRONKJEWAIL MAAND 7

Hallo maand 7! Wat een heerlijke maand. Nora is super vrolijk en begint nieuwe dingen te leren. Ze kan rollen, (applaus!!) ze loopt heerlijk te brabbelen en te flirten met mannen met baarden. Er is een heuse groei spurt aan de gang, want maat 56 gaat nu echt niet meer! Al vind het CB haar nog steeds te klein, vind ik dat allemaal wel meevallen ;-). Ze moet ook niet te snel gaan he!

Voor alle mama’s die gezellig mee doen met de groei app, zullen dit zeker wel herkennen. De landelijke groeistudie! Nou wij zijn dus een mooie min1! hahah waar was deze groei app toen ik geboren was.. Was het vast + 2. Maar goed. Nora blijft mini! Hopen dat ze het niet in 1x inhaalt! Voor alle mama’s to be is dit wel erg leuk om bij te houden! Je kan de app vinden in de app store onder Groei app!

Mijn creatieve project naast alle bezigheden gaat rustig verder. Wat heerlijk om te doen. Ik hoop uiteindelijk wel dat het een deken voor Nora kan worden. Want al het stof dat is gebruikt, komt van haar kleertjes en die zijn nogal rekbaar.. Maar goed we komen er vanzelf achter! O ja, voor alle creatieven onder ons, die ook nog eens van prachtig beeld materiaal houden is het koel magazine echt een aanrader! Ik hou er van!

Nora houd van eten. Ik denk serieus dat Nora altijd (ik herhaal ALTIJD) wel wat kan eten. Maar ja, dan moet je toch op onderzoek gaan wat je kleine mini wel en niet mag eten. Nog beter gezegd, wat wij vinden dat Nora wel en niet mag eten. Nadat je de ellende van de borstvoeding maffia hebt ondergaan, ga je door naar de hapjes. Goed, iedere ouder zijn eigen ding! Maar wij zijn op aanraden van het ziekenhuis begonnen met kleine begin hapjes toen Nora 4 maand was. 1 soort groente of fruit in de stomer (beste aankoop ever!) en dan mengen tot moes. Dan komen de 6 maanden en kan je meer gaan combineren, appel blauwe bes of peer appel banaan was een favo. Maar dan nu is het tijd voor misschien wel een stukje vlees of vis. Nou je leest het al! Wij duiken nog even de boeken in en komen hier op terug! Maar het is wel een feestje om zo eten te ontdekken samen! Want Nora haar favoriet is toch wel uit easy peasy de oranje explosie! Dat is wortel, pompoen en zoete aardappel. Ik moet eerlijk bekennen dat wij dat nooit aten.. pompoen en zoete aardappel. Zo leert de mini eten, maar wij ook 😉

Bij FOLK druppelt de nieuwe collecte binnen. Wat zitten er weer mooie Miss green kleding tussen. Het zijn prachtige basis en heerlijke stoffen. Miss green kleding is gemaakt met liefde en respect voor de wereld en iedereen om ons heen. De mensen die de kleding maken, verdienen een eerlijk salaris en werken onder goede arbeidsomstandigheden. Miss green produceert alleen in Europese en Indiase ateliers met een GOTS-certificaat en een SA8000-standaard, wat betekent dat ze duurzaam produceren. Tijdens het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt en zijn de stoffen zoveel mogelijk biologisch. Deze verwerken ze op een verantwoorde manier, met zo min mogelijk water. Need I say more??

Ondertussen zijn we met een kleine aanvulling voor WFTH bezig. We gaan kleine zilveren kettinkjes maken waar je de initialen van jou liefsten kan laten zetten. Heel simpel maar zo mooi. Ik ben de eerste natuurlijk even aan het testen. Ik heb een NTtje om! Nora en Tim draag ik de hele dag met mij mee.

Hoe leuk is het om de liefste tantes te hebben! Zo kreeg Nora deze muts tegen de kou met konijnenoren. Super onpraktisch maar zo schattig! Gelukkig kon Nora de lol er ook wel van in zien. Hier is hij dan! Maand 7!! Op naar maand 8! En wat word ze al een echt dametje.. Kan niet wachten om je verder te zien groeien.

 

 

 

Bewaren

Save

Save

Save

Save

SaveComments are closed.