MINI PRONKJEWAIL MAAND 6

Dit is hoe het op dit moment bij ons thuis gaat. Als wij rond 7 uur wakker worden is daar de prins Massimo die eten wil en Nora die dan ook wel wat lust! Maar omdat je zelf nog maar net wakker bent (nou ja soort van wakker) struikel je over de kat. Die je probeert te seinen dat het eten toch echt in de andere kamer ligt en als je dan toch besluit met de kat mee te gaan, word dat niet gewaardeerd door de baby. Dus je rent heen en weer van kat voeren (niet te veel in 1 keer want anders komt het er weer uit. Ja je leest het goed, wij hebben er zo 1. Niet voor niets word hij Prins massimo genoemd.) naar flesje maken. Dan wanneer alles eten heeft gehad is het tijd voor koffie.. Grote bak koffie.. ;-). Wij hebben dan ook voor Nora een heus wipstoeltje gekocht, maar deze is in gebruik door, je raad het al, Prins massimo. Nou denk je, hup kat er uit, baby er in.. Tja.. dan is het baby er in en kat er boven op. Pick your battles! Dus.. dit is het beeld van hier thuis. Kat gelukkig in wipstoel en baby gelukkig er naast. Ik kan je vertellen dat wanneer wij een warm kop koffie dan hebben ook een big smile hebben!

Het is weer tijd voor de mode fabriek! Dit keer zaten we magisch vroeg in de auto! We waren nog nooit zo op tijd bij de Mode fabriek (hoe ozu dat nou komen? 😉 ) We kijken altijd even bij de nieuwe collecties. Hier boven het favo merk van Tim! Daarnaast zoeken we naar nieuwe kleine merken. Zo kwamen we ook By Gitte tegen! Natuurlijk al goed bekend voor ons, maar zo fijn als je je ontwerp collega’s spot! Go Gitte go!

Dat weekend er op ging ik met vriendinnen naar de Lion king. Helemaal van het hoge noorden naar Scheveningen. Het was zo tof!! Zeker een aanrader! Maar omdat wij zo lang moesten reizen hadden we een air b&b geboekt. Net zo maar 1! Maar echt een mega mooi huis. Ik sliep in een kinderkamer met fantastisch behang en de kinderkamer naast mij had een stapelbed waar elk kind van droomt. Ik vind het zon mooi concept. Je boekt precies waar je behoefte aan hebt, krijgt tips van een insider en krijgt de mooiste huizen te zien.

Keuken van onze air b&b!

Nora word groot! Ze kan al bijna rollen en eerste pogingen tot zitten gaat ook best goed! Haar blikken zijn fantastisch. Ik vind haar zo komisch. Kan niet wachten tot ze kan praten. Volgens mij klept ze de oren van je kop af. Dan herinneren jullie mij er aan dat ik dat toch heb geroepen en dan vast wenste dat ze niet kon praten maar gewoon lief brabbelen… Dat dus..


Ondertussen heb ik een nieuwe hobby erbij (omdat ik tijd over had 😉 ) Ik had in mijn hoofd dat ik met de eerste kleertjes van Nora graag een dekentje wilde maken. Dat moet toch makkelijk kunnen? Nou had ik dat even fout! Er gaat een hele wereld voor je open. Poef! Quilten, is me toch wel even een bezigheid! Gelukkig ben ik niet de enige en staat het hele internet vol met quiltende mensen. Hoe leuk! Er bleek dus een echte heus quilt winkel in Groningen te zitten. Ik lieg niet! Een heuse winkel vol met stof en quilt benodigdheden. De eigenaresse dacht volgens mij ook echt, “potjandorie, hebben we weer zo 1 die denkt dat ze dit wel even gaat doen”. Nou, dat dacht ik dus ook echt. Ik vroeg aan haar of ze malletjes had, kreeg ik hele kleine 6 hoekjes mee (kan ik niet gewoon met grote vierkanten beginnen?? maar voelde de amateurgroepsdruk en ging er voor!) en ben begonnen met het aan elkaar zetten van de verschillende lapjes 6 hoeken.. Ik ben benieuwd hoe lang ik er over ga doen!


Mijn nieuwe hobby neemt wel weer de hele tafel in beslag 😉 maar vaak is dat alleen al een mooi gezicht!


Tjek Nora een heuse groei spurt hebben! Ze is nu een heuse 62 cm en bijna 6 kilo. Groei Nora Groei (maar niet al te hard) Op naar maand 7!!

Save

Save

SaveComments are closed.