MINI PRONKJEWAIL MAAND 5

Ik denk dat iedereen het gevoel wel herkent. Thank god dat de december maand nu over is. Nu kunnen we weer normaal doen en niet elk weekend onder de pannen zijn. Maar wij (zoals altijd veel te laat) wensen iedereen natuurlijk alsnog een plezaaierege kerstdoagen en veul zegen in t nijjoar. Dat dus!

Nora is goed bijgekomen na haar longontsteking. Ze word al echt een heus dametje! Het is zo geweldig om te zien dat ze groeit. Het gaat zo snel. Iedereen keer heeft ze weer een nieuw geluidje geleerd of een nieuwe blik.

Het ziekenhuis rade ons aan om toch te gaan beginnen met wat kleine hapjes. Ik kan je vertellen dat Nora de kleine hapjes overslaat! Ze vind het heerlijk. We hebben een heuse stomer aangeschaft en doen hier eerst wat fruit en niet zulke heftige groentes in. Fruit is natuurlijk altijd feest maar wortel is dan toch even wennen (en dan daarna het hele bordje opsmikkelen)

WFTH heeft de eerste limited edition online staan. Wat word deze goed ontvangen! In samenwerking met FOLK conceptstore hebben we dan ook het armbandje met mien laiverd er op staan. Ik hou er van!

Natuurlijk stond FOLK ook niet stil. Tjek ons mooie niet meer witte wandje! Ja de tweede wand die er aan moet geloven. Deze bos bloemen krijgen wij trouwens van bloomon! Als je naar de site gaat en je vult HAPPYFOLK in dan krijg je een gratis vaas!

Ook de tafel krijgt een make over! Het duurt nog even, maar we hopen deze snel klaar te maken (oftewel Tim moet aan het werk! haha zo gaat dat hier, Ik bedenk weer eens wat. Vinden we het allebei mooi dan is tim vaak de sjaak!)

Oooooh TOUGH COOKIE heeft zon leuke collectie! Wij hebben in samen werking met TOUCH COOKIE armbandjes aangeleverd voor de Mom collectie. Het is echt even de moeite waard om de site te tjekken!

Daar was maand 5! op naar 6! Met de vrolijke brabbelkont!

Save

Save

SaveComments are closed.