FOLK IS GOING GREEN #2

Val ik in herhaling als ik zeg, herinner jij je die witte wand nog? 😉 Die met dat kaarten rekje? Nou die is ver weg van wit nu!  Want wat doe je anders dan op zondag? We hadden te weinig plek voor alle kaartjes. Dus hebben we (nou ja Tim de Timmerman natuurlijk.) kaarten plankjes gemaakt en deze zondag opgehangen! Ik had nog verf van de kamer van Nora over (ik vind dat zo mooie kleur! Alleen had ik aan de meneer van de bauhaus te enthousiast doorgegeven hoe groot de muur van Nora haar kamer was. Dus we hadden heeeeeel veel over) Deze hebben we dus op de witte muur en de kaarten plankjes toegepast. Ik ben erg blij met het resultaat. De kaartjes knallen er lekker uit. Nora heeft ondertussen kritisch toegekeken hoe ik alles groen maakte en Tim heeft verschillende klusjes in de winkel gedaan (zoals balansen, dingen tellen. Zo niet mijn ding!) . Dus ik zeg top team! op naar het volgende project.  

SaveComments are closed.