MINI PRONKJEWAIL MAAND 4

Yes! We gingen naar onze favoriete plek! De uurwerker. Nora is bij de oppas en wij mogen een paar uurtjes weg blijven ;-). Hoe lekker is dat. Nora zit namelijk wel echt in haar krampjes periode. Je denkt af en toe echt dat het nooit meer op houd! Het is zo naar voor de kleine, maar ook papa en mama hebben het er zwaar mee. Het enige wat je kan doen is afwachten, want heus (ja echt heus!) het gaat over. Zo van de ene op de andere dag. Maar goed wij zijn dan ook wel weer twee maand verder, een chiropractor verder  en misschien wel tientallen flesjes infacol (je probeert alles! ik herhaal alles!)

Ondertussen komen de feestdagen wel heel dichtbij! Dat betekend dat er hard gewerkt moet worden. De winkel is extra open en er worden veel bestellingen geplaatst. Het is super druk en we genieten er zeker van. Want het is toch de gezelligste tijd van het jaar. Maar poef, af en toe ook wel zwaar hoor!

Wij halen dan ook alle cadeautjes bij onze “small business” collega’s, Je hebt hierdoor niet alleen de mooiste en orgineelste cadeautjes. Maar je steunt er ook een klein bedrijf mee! Ik zeg allemaal inkopen bij de kleine ondernemers! ūüėČ

Het eerste deel van de limited edition van WFTH staat online! We zijn er erg blij mee! De nieuwe WFTH Limited Edition is een stijlvolle en tijdloze collectie die de drager ervan direct kracht, flair en vrolijkheid geven. De bijzonderste en stoerste woorden zijn gegraveerd op een 925 zilveren plaatje die gecombineerd wordt met een lange, ragfijne zilveren ketting. Een sjiek en subtiel statement welke past bij elke gelegenheid en prachtig te combineren is met verschillende stijlen en stemmingen. Flawsome :Betekenis:
(adj.) an indivual who embraces their “flaws” and knows they’re awesome regardless.

Tijdens de wintermaanden hebben alle minis snot en zijn ze verkouden. Maar bij onze kleine Nora ging het toch even wat minder. We vertrouwde het toch niet en zijn naar de huisarts gegaan. Nadat het toch duidelijk werd dat het toch ernstigers was dan het leek (onze bikkel hield goed vol) Zijn we op de eerste hulp beland. Daar werd ze grondig onderzocht en bleek ze een longontsteking te hebben . Arme Nora.

Ze moest dus een nachtje blijven. Zo gek om je kleintje achter te laten. Ook al weet je dat ze in goede handen is. Gelukkig, was ze na een nacht aan het infuus en een goede antibiotica kuur al aardig opgeknapt. Maar dat was wel even schrikken hoor! Ze mocht dus na 1 nachtje ook weer mee naar huis. De kuur mochten we thuis afmaken en we kregen er weer een heel vrolijk kind voor terug..  Maar potjandorie wat een schrik.

Gelukkig had Nora zelf minder de schrik te pakken. Ze had al heel snel haar praatjes terug! Brabbel brabbel. Haar grote vriendin is dan ook niet bij haar zijde weg gegaan ;-).

 

Jep, Nora la nieuwe geluiden maken. Dat staat gelijk aan herrie in huis ;-). Maar zo gezellig. Nu worden we dus wakker met gebrabbel van mini Nora. Het gebrabbel gaat dan langzaam over in roepen. Haha dat word straks wat als ze echt kan praten (wij bergen ons nu al!) Maar ik sfeer je dat ik haar hoorde roepen : wakkkkeeeerrr worden!!!!

We zijn ook nog even langs de zweedse kerstmarkt geweest! Want als er zoiets word gehouden in de suikerfabriek zijn wij er natuurlijk bij! Het was super gezellig en ik blijf onder de indruk van het pand!

Yes! De eerste 4 maanden in de pocket. Het was dus een maand met ups en downs.. Op naar een nieuwe maand met veel ups hoop ik!

 

Save

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenComments are closed.